Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с Алфата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с Алфата

момчета здравеите аз съм нов във вашия форум и много бих се радвал да ми помагате за някои работи ще ви бада много благодарен

значи от 1-2 месеца ме мачи топката на скоростния лост бих искал да я подменя с нова и така и не успявам да я сваля

Comment

и значи аз карам алфетка 145 1.6 боксер за сега съм доволен от нея сложил съм и едино спортно филтерче и доста се по отпуши да върви

Comment

qq

Прочети правилата на форума .. Опиши темата си или изказването в едно мнение Добре дошъл при нас. Ще ти помогнем с каквото можем.
        Отностно спортния филтър .. колкото по голям толкова повече ще бръмчи колата

поздрави
        Диети и отслабване
        www.elenkov.net

Comment

извинявам се много,че не сам прочел правилата,но бихте ли ми обеснили как да махна топката на скоростите,защото нещо изобщо не иска да се вади нито се варти нито се изважда нагаре незнам какав може да е проблема

Comment

с флекс-а, опс сорй аз таака си скъсих моят че беше неудобен за мен
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

да наистина е неудобен а после другата топка как я захвана за лоста

Comment

Първоначално публикувано от Bako_Marto
                да наистина е неудобен а после другата топка как я захвана за лоста
                с електрожена най вероятно
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

с болт ли е с какво е искам да знам дали си заслужава да махна старата и само да се наакам

Comment

С теглене. И внимавай да не си рабиеш носа, огледалото или недай си боже стъклото
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

На мен пък веднъж при едно "малкоо" по-агресивно превключване от 3-та на 2-ра ми остана в ръката заедно с тоя "кожения маншон"
                      Тъй че дърпай смело
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

мерси много за информацията,а да ви попитам от каде мога да си порачам фар бленди и дали има някои информация колко струват

Comment

Working...
                        X